Антон Мицев - интернет програмист и сайт разработчик

Какво оставяме навън, когато работим в чужбина

Или как да възстановим данъците, които сме (над)платили в Европейския съюз, Великобритания, САЩ и Австралия?

Както някои от вас знаят, от две години работя във водеща финансова компания, първият бизнес на която е възстановяване на данъци. Наскоро реших не само да работя за нея, но и на частно да сме си полезни един на друг. От днес официално съм афилиейт (партньор) на моя работодател. Ако желаете да възстановите данъци и осигуровки, които сте внесли в някоя от страните по-долу, можете да използвате някой от линковете тук и на клона да има още един ощастливен финансово (аз ;)).

И така, някои от вас са работили в чужбина. Било то сезонно, било на студенска бригада, било каквото друго се сещате, Taxback.com предлага на всеки работил в една от държавите по-долу да възстанови част или всичко, което му е одържано като данъци и осигуровки - легално, разбира се. Според официални данни, от тази услуга са се възползвали над 260 000 души през изминалата година, като числото расте главоломно. Ето и списък с държавите, от които може да възстановите (над)внесени данъци и осигуровки:

Разбира се, това са само част от услугите, които taxback.com предлага. Една от интересните функционалности е безплатният онлайн данъчен калкулатор.

Забавлявайте се!

Последни новини RSS tonymitsev

28.12.2022, Честита Коледа!

Следколедно реших малко да си опресня информацията на сайта. Токувиж съм го съживил отново 😀

08.12.2016, Първата ми книга скоро ще бъде написана!

Днес дадох старт на една мечта, която зрееше цяла година. Най-сетне се престраших да създам кампания за набиране на средства, за да мога да издам книгата, която обмислям последно време - Web Site Building for non-professionals...
Още...

24.08.2014, Първият ни онлайн магазин

Днес първият ни онлайн магазин видя бял свят. Лилав слон е плод на трудолюбието на съпругата ми Яна и нашата рамкова платформа, която постепенно става все по-готина.

10.11.2013, Голфът си има нов горд собственик

Тази седмица изненадващо голфът бе пожелан от двама любители на великия модел. Единият от тях успя да го спечели и вече нашата мила първа колица се радва на новия си млад стопанин. Пожелавам им приятно съжителстване и много хубави моменти заедно.

05.07.2013, Градината на живота и неговият сайт

Съпругата ми набира скорост. С нейните приятелки отвориха небивал до сега център - Градината на живота! Още...

Всички новини...

Отдавна не правя сайтове, но някои преживяха годините и сътресенията

www.dek.bg www.fairyknot.com
www.elprom-ilep.com www.bluetronic.info
www.anipal.net  

Но има някои нови неща...